De keukenwinkel van Woerden Kitchen2Table

De keukenwinkel van Woerden Kitchen2Table

Kitchen2Table is een bekende naam in het Groene Hart en omstreken. Alles voor in de keuken. Met merken als onder andere SMEG, Bunzlau Castle, Bitz, PureSign en Demeyere bieden ze een volledig assortiment aan. In 1995 heeft de familie Voss de voorheen genaamde keukenwinkel Kortekaas overgenomen. Sinds dat jaar staan Astrid en Rudy Voss aan het roer.

Vloeroppervlakte winkel

Na diverse verhuizingen, crisissen en een make-over van het stadscentrum is Kitchen2Table sinds 2014 in het centraal gelegen Woerden te vinden. In een prachtige winkel met 150 m2 vloeroppervlakte bieden ze een breed assortiment. Vendit ging bij Astrid en Rudy langs.

Astrid Voss: “Gelukkig is onze doelgroep loyaal en terugkerend. We richten ons met name op het midden-hoog segment en service is hierbij uitermate belangrijk. We hebben een goede samenwerking met onze leveranciers, waar we wekelijks contact mee hebben en bestellingen plaatsen. Het houdt je scherp! We voeren een breed assortiment en ik wil wel rust uit blijven stralen in de winkel.”

Hoge servicegraad

“Bij de verkoop van een servies, elektronica of andere grote aankoop registreren wij onze klanten in het systeem van Vendit. Wij staan voor garantie, advies en streven naar een hoge servicegraad. Het Vendit Systeem biedt ons de informatie om deze servicegraad te kunnen nastreven. Als een klant met een vraag over een specifiek product de winkel inkomt, kan ik alle historie terugzoeken. Van aankoopdatum, het afgerekende bedrag en afgesproken garantietermijnen.”

Automatiseringssysteem Vendit

“Ons vorig automatiseringspakket werd niet meer ondersteund en zodoende moesten we op zoek naar iets anders. Tijdens een beurs spraken we met branchegenoten die ons Vendit adviseerde. We zijn afgelopen zomer overgestapt, in een rustmoment waar we alle tijd hadden om zaken goed in te richten. Dat was heel prettig! Het zijn juist de dagelijkse zaken die van groot belang zijn dat die soepel verlopen en dat doet het! Met onze 40.000 artikelen is de overstap vloeiend verlopen en kunnen klanten beter en sneller geholpen worden in onze winkel.”