Nieuwe webshops gelanceerd met Vendit

Nieuwe webshops gelanceerd met Vendit

Inmiddels doen ruim 80% van de consumenten jaarlijks meerdere aankopen online. In deze tijden is een goed vindbare webshop onmisbaar. Vendit biedt u deze totaaloplossing, waaronder de webwinkel, orderverwerking, voorraadbeheer, marketing- en rapportagetools, support en hosting. Zo kunt u kiezen uit een groot aantal designs of een volledig gepersonaliseerde online winkel welke ons professionele ontwikkelteam voor u desgewenst geheel op maat maakt.

Zo heeft Anto Beeld en Geluid net hun shop gelanceerd! Samen met de webdevelopers van Vendit is er een hippe webwinkel ontwikkeld!
Bekijk de webshop die uiteraard voorzien is van de herkenbare filmpjes van eigenaar Jaap de Vries.

Recentelijk gelanceerd:

Oonk Baby Vendit gebruiker Kassasoftware summerrain is gebruiker van vendit systeem
Oonk Baby                                                     Summer Rain

Little Wannahaves gebruiker Vendit kassasysteem De Drankenmarkt Vendit gebruiker kassasysteem automatisering
Little Wannahaves                                          De Drankenmarkt

Succesvol online ondernemen begint voor u met een webwinkel die altijd up-to-date is. Uiteraard wilt u dat de artikelinformatie in uw webshop actueel is en het liefst een automatische verwerking van uw webshoporders. Het webshop voorraadbeheer kan namelijk een hele klus zijn. De Vendit e-commerce en webshop software zorgt daarvoor en neemt u veel werk uit handen.

Met de Vendit webshop creëert u in no-time een extra verkoopkanaal. Dankzij de geïntegreerde koppeling met het Vendit Systeem is online ondernemen nog nooit zo eenvoudig geweest. Met behulp van onze betaalbare e-commerce oplossingen laat u uw klanten (consument en B2B) ervaren dat zij zowel in uw fysieke winkel als ook online bij u aan het juiste adres zijn.

U heeft een webshop of u wilt een webwinkel opstarten. Dan weet u dat het vullen en bijwerken van uw webshop u, zonder e-commerce module, enorm veel tijd kost. Ook het 24/7 tonen van de actuele voorraad in uw webwinkel is haast onmogelijk zonder de juiste tools. Bovendien vergt het invoeren en verwerken van de weborders u ook de nodige inspanning. Dat alles kan véél eenvoudiger! Met de e-commerce oplossing van Vendit maken wij u het gemakkelijk. Alle artikelinformatie én de voorraad in uw webshop heeft u altijd actueel door de directe koppeling met het Vendit Systeem. Tegelijkertijd zorgt de e-commerce module ervoor dat uw weborders direct in het Vendit Systeem staan. Zo beschikt u over een webshop die continu up-to-date is en heeft u altijd actueel inzicht in uw voorraad. Volledig automatisch. Alles in één systeem. Hoe gemakkelijk is dat!