Mobile Repair Event Vendit hoofdsponsor

Mobile Repair Event 2017 met hoofdsponsor Vendit

Vendit trad op als hoofdsponsor in het Mobile Repair Event georganiseerd door UNETO VNI.
In dit filmpje worden tevens de 5 trends op het gebied van Smartphone door Bright TV aangestipt.

De mobile repair markt verandert snel. Tijdens het UNETO VNI Mobile Repair Event hoor je alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen en ga je zelf aan de slag om alles uit je ondernemerschap te halen. Er zijn workshops over technische skills, zoals ESD en solderen en hoe je deze kunt verbeteren. Maar ook workshops over VR/AR/360, privacy, messaging bots, smart city en smart home. Uiteraard verzorgt hoofdsponsor Vendit ook een sessie. En natuurlijk is er ruim de gelegenheid om collega’s te ontmoeten, met elkaar te netwerken en de informatiemarkt te bezoeken.

De trends en ontwikkelingen in de mobile, wit- en bruingoed volgen elkaar in een razend snel tempo op. Refurbished telefoons, tablets, laptops, maar denk ook aan producten in de witgoedmarkt zoals een refurbished volautomaat. Welke trends dit zijn en hoe u hier het beste op in kan spelen? Deze kennis delen wij graag met u tijdens dit evenement.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar kassasysteem waarmee u succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij u vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in uw gehele bedrijf? Dan is het Vendit Systeem dé oplossing voor u. Een compleet automatisering systeem waarmee u uw omzet kunt verhogen. Eén totaalpakket, met koppelingen met uw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages. Én toepassingen specifiek voor uw branche.