Kassa software retail

Sport en Tweewieler Vendit Automatisering 2021
0
Meer dan 10.000 gebruikers
0
in meer dan 40 branches actief
0
jarig bestaan!
0
Vanaf 79 euro per maand

Kassa software retail

In december moet het gebeuren in de retail: de eindsprint naar een goede jaarafsluiting. Maar een goede retailer wacht natuurlijk niet op de eindsprint; die wil altijd up to date zijn. Met de kassa software retail van Vendit, kan dat. De nieuwe scanmodule maakt het zelfs nog eenvoudiger.  Jaarafsluiting? Tussentijdse inventarisatie? Voorraadcontrole? Met het Vendit Systeem check je in een handomdraai hoe de winkel ervoor staat. Zodat je snel kunt bijsturen als het nodig is, het hele jaar door.

Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Retail kassa software bij Vendit 

De retail kassa software van Vendit is geheel naar wens in te stellen en daardoor geschikt voor elke branche en organisatie. Het geeft u in alle gevallen actueel inzicht in uw activiteiten . Zo kunt u bijvoorbeeld als filiaalbedrijf met onze software binnen één omgeving met verschillende vestigingen en/of een centraal magazijn werken. Tevens kunt u door middel van onze rapportages en dashboards direct zien wat er zich binnen uw organisatie afspeelt. Zo beschikt elke vestiging real-time over alle actuele gegevens zoals klanten, artikelen, voorraden en prijzen. Daarnaast is het retail kassa software systeem uitstekend geschikt voor groothandels, filiaalbedrijven en webshops.

Wanneer u kiest voor een kassa software retail van Vendit heeft u de keuze uit verschillende functionaliteiten: POS, Premium of Enterprise. Wij adviseren u graag over welk van onze functionaliteiten optimaal bij uw situatie past.

Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Vendit?

De retail kassa software van Vendit zorgt ervoor dat u dagelijks veel tijd bespaart en u uw omzet kunt verhogen. Afhankelijk van uw wensen kiest u een van onze drie pakketten (POS/Premium/Enterprise). Mochten uw wensen veranderen dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een van de andere pakketten. Daarnaast biedt Vendit ook de benodigde hardware en verbruiksartikelen aan. Om direct aan de slag te kunnen met onze kassa software retail krijgt u een handige installatie en training bij u op locatie. Zo leert u direct de belangrijkste functionaliteiten.

Heeft u behoefte aan meer informatie en training? Dan kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy of deelnemen aan één van onze workshopss.

Uw winkel automatiseren

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat de kassa software retail van Vendit specifiek kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

POS Systeem | Vendit Systeem

ONZE KLANTEN :

Robsport VENDIT HOME zachter

“De online zwemshop van Robsport in groeiversnelling”

ARNO IJSCO VENDIT HOME zachter

Arno IJsco: ‘Het staat niet alleen professioneel, maar het werkt ook nog eens erg handig.’

‘Reuring in de zaak, is reuring in Amersfoort’

”Binnen één week een webshop bij Van Hilten in Ouddorp”

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Menu