Kassa software retail

In december moet het gebeuren in de retail: de eindsprint naar een goede jaarafsluiting. Maar een goede retailer wacht natuurlijk niet op de eindsprint; die wil altijd up to date zijn. Met de kassa software retail oplossingen van Vendit, kan dat. Jaarafsluiting? Tussentijdse inventarisatie? Voorraadcontrole? Met het Vendit Systeem checkt u in een handomdraai hoe de winkel ervoor staat. Zodat u snel kunt bijsturen als het nodig is, het hele jaar door.

Wilt u weten wat Vendit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Retail software bij Vendit 

De kassa software retail oplossingen van Vendit zijn geheel naar wens in te stellen en daardoor geschikt voor elke branche en organisatie. Het geeft u in alle gevallen actueel inzicht in uw activiteiten . Zo kunt u bijvoorbeeld als filiaalbedrijf met deze kassasoftware retail binnen één omgeving met verschillende vestigingen en/of een centraal magazijn werken. Tevens kunt u door middel van onze rapportages en dashboards direct zien wat er zich binnen uw organisatie afspeelt. Zo beschikt elke vestiging real-time over alle actuele gegevens zoals klanten, artikelen, voorraden en prijzen. Daarnaast is het kassa software retail systeem uitstekend geschikt voor groothandels, filiaalbedrijven en webshops.

Wanneer u kiest voor een kassa software retail van Vendit heeft u de keuze uit verschillende functionaliteiten: POS, Premium of Enterprise. Wij adviseren u graag over welk van onze functionaliteiten optimaal bij uw situatie past.

Wilt u klein beginnen? Dan is het kassa software retail POS systeem (Point of Sale) uitstekend geschikt voor u.

Wilt u ook offertes en klantorders maken? Of beschikt u over meerdere vestigingen? Dan is het Vendit Premium systeem een goede keuze.

Heeft u een grootwinkelbedrijf met tientallen filialen? Dan is het Enterprise systeem ideaal.

Productenoverzicht verschillende kassa software retail oplossingen

In het productenoverzicht ziet u welk systeem optimaal bij uw situatie past. Omdat iedere branche andere specialismen vraagt, hebben wij de functionaliteiten in ons kassa software retail systeem aangepast aan de werkwijze van ondernemers in de diverse branches. Daarnaast kunt u kiezen uit extra toepassingen en modules om uw automatisering helemaal op maat te maken.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Waarom Vendit?

De retail kassa software van Vendit zorgt ervoor dat u dagelijks veel tijd bespaart en u uw omzet kunt verhogen. Afhankelijk van uw wensen kiest u een van onze drie kassa software retail pakketten (POS / Premium / Enterprise). Mochten uw wensen veranderen dan is het altijd mogelijk om over te stappen naar een van de andere kassa software retail pakketten. Daarnaast biedt Vendit ook de benodigde hardware en verbruiksartikelen aan. Om direct aan de slag te kunnen met onze kassa software retail krijgt u een handige installatie en training bij u op locatie. Zo leert u direct de belangrijkste functionaliteiten.

Heeft u behoefte aan meer informatie en training? Dan kunt u een uitgebreide training volgen in de Vendit Academy of deelnemen aan één van onze workshops.

Uw winkel automatiseren

Het Vendit Systeem bevat veel standaardfuncties waarmee u uw winkel optimaal automatiseert. U kunt echter ook aanvullende modules en extra toepassingen kiezen, waarmee wij volledig kunnen inspelen op de wensen en eisen van uw bedrijf. Wilt u weten wat de kassa software retail van Vendit specifiek kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl.

Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem. Neem direct contact met ons op.

Maak kennis met een deel van onze klanten