Touchscreen Kassa

Makkelijker en efficiënter werken? Met een druk op de knop alle acties en aanbiedingen in het kassasysteem invoeren? Direct uw gegevens inzien en aanpassen? Een groot assortiment beheren? Een touchscreen kassa is de oplossing!

Een touchscreen kassa is een digitaal kassasysteem. Ze zijn voor iedere branche eenvoudig en makkelijk in gebruik vanwege de vele voordelen die ze bieden.

Voor wie zijn touchscreen kassa’s geschikt?

Touchscreen kassa’s hebben vele voordelen en zijn hiermee voor veel bedrijven erg geschikt om mee te werken. Elke organisatie heeft er oren naar om snel en efficiënt te werken, voornamelijk horeca bedrijven en bedrijven waar dagelijks veel producten ingevoerd of verkocht moeten worden. Maar ook supermarkten, e-commerce bedrijven en de detailhandel. De touchscreen kassa’s van Vendit zijn ook eenvoudig te voorzien van verschillende modules.

meer dan

10.000

gebruikers

Vendit is in meer dan

40

branches actief

We zijn al meer dan

35

jaar actief

Begin nu al vanaf

79

euro per maand

Wat zijn de voordelen van een touchscreen kassa?

De voordelen van een digitaal kassasysteem met touchscreen zijn:

  1. Snelheid: Een groot voordeel is de snelheid. Uw ziet alles direct op het scherm en kunt u keuzes invoeren door alleen maar te klikken. Zo kunnen klanten snel geholpen worden zonder lange wachtrijen bij de kassa.
  2. Efficiëntie: Het ontwerp is simpel en eenvoudig en kunt u zo gemakkelijk het assortiment onderverdelen in groepen. Ook is het scherm op maat in te delen en werkt iedere medewerker met hetzelfde format. Zo kunnen nieuwe medewerkers ook eenvoudig met een touchscreen kassa aan de slag, zonder hiervoor echt ingewerkt te worden.
  3. Inzicht: Omdat alles in een touchscreen kassa verwerkt kan worden is het ook een erg overzichtelijk systeem, waarbij alle informatie binnen uw handbereik ligt. Snel de voorraden in kunnen zien, producten aanmaken of uw administratie bijhouden.
  4. Bescherming: Een ander groot voordeel van een touchscreen kassa is dat deze ook bediend kan worden met vuile/natte handen.
  5. Sneller aanbiedingen implementeren: Kortingsacties, aanbiedingen of acties kunnen eenvoudig verwerkt worden. De acties, aanbiedingen of kortingen worden automatisch geregistreerd en kunt u eenvoudig de omzet te berekenen. Daarnaast is er direct in te zien hoe succesvol bepaalde acties, aanbiedingen of kortingscodes waren.

Modules digitaal kassasysteem

Er zijn ontzettend veel touchscreen kassa modules op de markt, omdat elke branche andere wensen heeft voor een digitaal kassasysteem. Bij de ene branche hebben ze baat bij een touchscreen kassa met een weegschaalmodule, een andere branche is meer gebaat bij een touchscreen kassa met een scanner of een lade. Een echte uitkomst voor de horeca- en retail bedrijven dus! Onze kassa’s worden altijd geleverd met de juiste software voor uw bedrijf en branche. Vendit heeft voor elke branche een touchscreen kassasysteem met de bijpassende modules. Wij bespreken graag uw wensen!

Contact

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een touchscreen kassa en de verschillende modules. Wilt u weten wat Vendit specifiek voor uw winkelautomatisering kan betekenen? Maak dan een afspraak via het contactformulier, 010 – 442 44 20 of sales@vendit.nl. Wij geven u dan geheel vrijblijvend een interactieve demonstratie van de flexibiliteit en vele mogelijkheden van het Vendit Systeem.

Maak kennis met een deel van onze klanten