Vendit nodigt u uit voor het World Port Tournament Baseball (WPT)

Rotterdam is vanaf 12 juli a.s. weer negen dagen lang gastheer van internationaal top honkbal. Vendit sponsort dit World Port Tournament Baseball (WPT). En u kunt daar bij zijn!

Het Nederlands team neemt het van 12 tot en met 21 juli op tegen teams uit USA, Curaçao, Japan en Taiwan tijdens de 17e editie van het World Port Tournament (WPT). Dit honkbaltoernooi is meer dan honkbal alleen. Het is een feest voor iedere sportliefhebber en honkballiefhebber in het bijzonder.

Als sponsor van het World Port Tournament toernooi kunnen wij zo’n 250 gasten ontvangen in onze VIP loge. Wij nodigen u daarom graag uit dit sportevenement met ons mee te maken. Voor 31 mei a.s. horen wij graag of u erbij bent. Uw partner, vriend, vriendin, kind(eren) zijn ook van harte welkom. Reserveer snel uw plekje(s) want vol is vol! Begin juni hoort u of u één van de gelukkigen bent en op welke dag wij u verwelkomen. Meer informatie over het evenement vindt u op worldporttournament.nl

Vul nu het formulier in!

Het World Port Tournament is een honkbaltoernooi dat twee jaarlijks in de zomer door de Stichting Rotterdam Baseball wordt georganiseerd in het Neptunus Familiestadion in Rotterdam. Het World Port Tournament wordt afwisselend met de Haarlemse Honkbalweek gehouden. Het toernooi vindt in de oneven jaren plaats. In de even jaren vindt in Haarlem de Haarlemse Honkbalweek plaats.

Bent u geïnteresseerd in het Vendit Systeem? Neem contact op!